"Volim da čitam": Putujući sajam knjiga za decu

Centar za kulturu Grocka organizuje od 1. do 11. decembra sedmi putujući sajam knjiga za decu "Volim da čitam", u saradnji sa vodećim domaćim izdavačima i osnovnim školama sa teritorije opštine Grocka.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2015.

08:20

Default images

U okviru sajma svoja izdanja predstaviće izdavači: Kreativni centar, Evro, Prometej, Feniks Libris, Publik Praktikum, Propolis Plus, Enco book, 3D+, Škola plus, Leo commerc, Profil, IP Bulevar, Beogradska knjiga, Portalibris, Laguna, Odiseja. Sajam knjiga gostuje danas i sutra u Osnovnoj školi "Ilija Garašanin" u Grockoj, 3. i 4. decembra u OŠ "Miloje Vasić" (Kaluđerica), 7. i 8. decembra u OŠ "Aleksa Šantić" (Kaluđerica) i 10. i 11. decembra u OŠ "Nikola Tesla" u Vinči.

U osnovnim školama u Grockoj, Kaluđerici i Vinči, 7. decembra, gost će biti poznati pisac za decu i mlade Uroš Petrović. Putujući sajam knjiga "Volim da čitam" namenjen je osnovnim školama sa teritorije opštine Grocka, sa ciljem da se učenicima približi knjiga i izdavaštvo. Imajući u vidu mali broj knjižara i oskudnu ponudu literature i književnosti za decu i mlade na teritoriji opštine Grocka, sajam je prilika da renomirani domaći izdavači predstave svoja aktuelna izdanja učenicima i njihovim roditeljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: