Promocija "Hoda po džezu" u Beogradu

Beogradska promocija knjige direktora Nišville jazz festivala Ivana Blagojevića „Hod po džezu“, u izdanju beogradske izdavačke kuće „IndMedia Publishing“,održaće se u subotu, 28.februara sa početkom u 19:00, u Mikser House-u.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 24.02.2015.

19:05

Default images

Osim autora, na promociji će govoriti i jedan od recenzenata knjige, niški književnik Dejan Stojiljković i džez pevačica Nada Pavlović. Inače, jedan od recenzenata ove knjige je i nedavno preminuli velikan džez scene Miša Blam.

Specijalni gosti biće članovi renomiranog niškog sastava Eyot, koji će u sklopu promocije održati celovečernji koncert.

„Hod po džezu“ su tekstovi Ivana Blagojevića, koje je autor tokom proteklih nekoliko godina objavljivao na VIP blogu B92, a u sklopu knjige se nalazi i kompilacijski DVD „The Best Of Nišville“ sa video snimcima nekih od najpoznatijih učesnika sa dosadašnjih 20 izdanja festivala. Inače, knjiga je nagrađena kao najbolje pojedinačno izdanje na nedavno završenom XVI sajmu knjiga i grafike u Pirotu.

Posetioci će na promociji moći da kupe knjigu po promotivnoj ceni. Ulaz je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: