Midnajter- gej superheroj

U svetu stripova ponovo se pojavilo interesovanje za jednim superherojem, a njegovo ime je Midnajter.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 10.02.2015.

14:58

Default images
YouTube Printscreen

Lik Midnajtera je zapravo kreiran još 1998. godine kada se pojavio sa svojim dugogodišnjim partnerom, a sada suprugom Apolom, a njegovi tvorci su bili pisac Varen Elis i umetnik Brajan Hič.

Moći koje ovaj superheroj poseduje su nadljudska snaga, brzina i izdržljivost, prenosi Indipendent.

On poseduje i neke karakteristike drugih, poznatijih superheroja, ali ima i jedinstvene moći poput sposobnosti da suzbije bol i mogućnosti da predvidi ishod bitke i pre nego što do nje dođe.

Sposobnost samozaceljenja mu omogućava da brže sanira svoje povrede koje uključuju i prelom vrata, ruku i nogu, kao i rupe od metaka na grudima.

Nove priče serjala o Midnajteru treba da budu objavljene do juna, a pisac Stiv Orlando je izjavio da je lik ovog superheroja i njemu samom od velikog značaja jer mu daje samopouzdanje.

Fanovi su pozdravili potez objavljivanja stripa čiji je glavni junak gej i smatraju da to pokazuje pozitivnu posvećenost LGBT zajednici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: