Daniel Kovač promoviše novi roman u Čajniku

U petak 28. novembra u 18h u čajdžinici Čajnik pri knjižari Apropo (Cara Lazara 10) biće održana promocija romana „Klara i leksikon minimalnog života“, četvrte knjige Daniela Kovača - pisca, pesnika, muzičara, inženjera i "paint" slikara.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

11:05

Default images

"Kontrast izdavaštvo" najavljuje jedno drugačije književno veče uz predstavljanje knjige, svirku Danielovog Jesenjeg orkestra, čajanku, ćaskanje i moguće crtanje autograma, jer takvi su i Daniel i njegova nova knjiga "Klara i leksikon minimalnog života" - druželjubivi i neukalupljeni.

"Za “Klaru” Daniel sam kaže da je “roman-skulptura”, a neka ova promocija bude prilika da i sami kreirate neko umetničko delo – naravno uz njegovu pomoć. Donesite dobro raspoloženje i osmeh, a sve ostale stvari čekaju vas u Čajniku :)", kažu organizatori promocije.

Kontrast i Čajnik vas pozivaju da u petak u 18h vreme između posla i (večernjeg) izlaska ispunite ovim neobičnim druženjem, Danielovom književnošću i muzikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: