Ovo su najtraženije knjige u 2012.

Roman „Sjaj u oku zvezde“ Ljiljane Habjanović Đurović našao se na vrhu liste najtraženijih knjiga na domaćem terenu tokom prošle godine, objavio je sajt „Knjižara.com“.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 09.01.2013.

17:18

Default images

Izdavačka kuća "Globosino" saopštila je da je, na osnovu mesečnih lista najprodavanijih knjiga koje je radila Knjižara.com, roman Ljiljane Habjanović Đurović „Sjaj u oku zvezde“ ubedljivo najtraženija knjiga u 2012. godini.

Slede „Kaluđer koji je prodao svoj ferari“ Robina S. Šarma, erotski roman „Pedeset nijansi – siva“ EL Džejms, novi roman Dejana Stojiljkovića „Duge noći i crne zastave“ i „Simeonov pečat“ Vanje Bulića.

U prvih deset našli su se i „Pismo gospođe Vilme“ Jelene Bačić Alimpić, „Ruska zima“ Dafni Kalotaj, „Pedeset nijansi – mračnije“ EL Džejms, „Bernardijeva soba“ dobitnika NIN-ove nagrade Slobodana Tišme i „Zatočenik nebesa“ Karlosa Ruisa Safona.

Knjižara.com je na osnovu mesečnih lista najprodavanijih knjiga u najvećim knjižarama u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Subotici, Šapcu, Zaječaru, Jagodini, Podgorici i Herceg Novom sastavila listu najprodavanijih knjiga tako što su najprodavanije knjige dobile 20 poena, a knjige na svakom sledećem mestu poen manje.

Koje ste knjige vi čitali tokom prošle godine i šta biste nam preporučili?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: