Stiže treći nastavak Bridžit Džons

Britanska književnica Helen Filding počela je da piše treći nastavak avantura luckaste Bridžit Džons, 13 godina nakon izdavanja drugog dela.

Kultura

Izvor: Tanjug

Nedelja, 11.11.2012.

15:25

Default images

"Ludo se zabavljam i puno se smejem", rekla je Filding u izjavi za BBC.

Prve dve knjige - "Dnevnik Bridžit Džons" (1996) i "Bridžit Džons: Na ivici razuma" (1999), prodate su u više od 15 miliona primeraka i inspirisale su dva filma sa Rene Zelveger u glavnoj ulozi. "Bila sam pomalo zatečena neočekivanim uspehom.

Kada sam počela da pišem, nisam očekivala da će to iko čitati. Sve je počelo kao kolumna u Indipendentu, pa je bilo lako pisati i biti iskren", kazala je Filding.

"Imam nove stvari koje želim da kažem. Stvari koje me zasmejavaju. Stvari koje nisu postojale kada sam napisala prethodni roman, poput imejlova i poruka na Tviteru", objasnila je ona, dodajući da je radnja romana smeštana u Londonu i da je Bridžet, iako i dalje luckasta, ipak dosta sazrela.

"Ako se ljudi čitajući ovu knjigu budu smejali onoliko koliko sam se ja smejala dok sam je pisala, onda ćemo svi biti jako srećni", istakla je Filding.

Treći nastavaj filmskog serijala o Bridžit Džons - "Bridget Jones' Baby", koji je snimljen po originalnom scenariju, trebalo bi da stigne u bioskope početkom 2013, a partneri Rene Zelveger će opet biti Kolin Firt i Hju Grant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: