Zatvaranje Sajma knjiga

Simboličnim činom primopredaje "Otvorene knjige", koja iz ruku ambasadora Italije u Beogradu prelazi u ruke njegovog kolege ambasadora Japana, 28. oktobra zvanično se zatvara 52. Međunarodni beogradski sajam knjiga.

Kultura

Izvor: Tanjug.

Nedelja, 28.10.2007.

08:00

Default images

Svečanost zatvaranja na kojoj Italija, kao zemlja počasni gost ovogodišnjeg sajma predaje "štafetu" Japanu, počasnom gostu Sajma 2008. godine, biće održana u Sali "Slobodan Selenić" u 11 časova.

Nakon predaje „štafete“ biće saopštena i odluka Saveta Sajma o eventulanom produžavanju manifestacije za jedan dan.

Tokom dana će na nekim štandovima biti predstavljena izuzetno važna dela kao što je knjiga "Holokaust u Srbiji" prof.dr Valtera Manošeka, koju su zajedno objavili "Službeni list SRJ" i "Draslar Partner", a promocija će se održati u 11 sati na na štandu " Stilosa"

"Stilos" će predstaviti i kapitalno delo Fernana Brodela "Materijalna civilizacija", o kojoj će govoriti trojica akademika - Čedomir Popov, Dejan Medaković i Dragoljub Živojinović.

Na štandu "Prometeja" biće promovisana Sabrana dela Jaše Tomoća u 23 knjige, a o tom kapitlanom izdanju govoriche prof. dr Ana Stolić i priređivač Radovan Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: