Vlada Divljan u DOB-u za Dan žena

Vlada Divljan i bend „Nevladina organizacija“ održaće, treću godinu za redom, osmomartovski koncert u renoviranoj Velikoj sali Doma omladine Beograd.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 11.01.2011.

18:25

Default images

Pred novo druženje sa beogradskom publikom za Dan žena, Vlada Divljan je objavio novu pesmu „Zvuk ulice“, koju je uradio sa sastavom „Svi na pod“, a koja će se naći na njihovom predstojećem prvom albumu.

Divljan je prvi put proslavio Dan žena na koncertu u Beogradu 2008. godine, u Domu omladine. Godinu dana kasnije koncert je održan u Domu sindikata, gde je publika povodom 30 godina beogradskog novog talasa mogla čuti stare i ne toliko izvođene pesme „Idola“.

U saopštenju koncertne agencije „Long play“ navodi se da će glavna autorska snaga kultnih „Idola“, tvorac ljubavnih klasika kao što su „Malena“, „Nebeska tema“, „Ona to zna“, „Ljubavi“, „Dok dobuje kisa“, „Rusija“ ili „Sve laži sveta“ sa „velikim zadovoljstvom svirati ljubavne i druge pesme Beograđankama i njihovim muškarcima“.

„Long play“ će uskoro saopštiti način prodaje i cene ulaznica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: