EXIT pokrenuo internet televiziju

Muzički festival EXIT u Novom Sadu dobio je sopstvenu internet protokol televiziju (IPTV) čiji će korisnici besplatno moći da gledaju snimke koncerata sa najvećih bina festivala.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 12.05.2010.

13:37

Default images

Festivalski IPTV kanal nalazi se na sajtu www.exitfest.org u sekciji VoD (video po zahtevu).

Tamo su već postavljeni koncerti Lilly Alen, grupe Korn, Buzzcocks, DJ-a Carla Coxa, ,,Jarbola" i desetak drugih izvođača, a novi koncerti će biti postavljani svakog meseca.

,,Svakog meseca na EXIT kanalu biće postavljani novi koncerti, a korisnici će biti u prilici da ekskluzivno pogledaju najzanimljivije, kao što je prošlogodišnji nastup Mobya na glavnoj festivalskoj bini", navodi se u saopštenju iz EXIT-a.

Novo izdanje Festivala EXIT biće održano od 8. do 11. jula u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvđavi. Njegove glavne zvezde ove godine su: The Chemical Brothers, Faith No More, Mika, Missy Elliott, Placebo, David Guetta, The Exploited, Bad Brains Klaxons i Suicidal Tendencies, LCD Soundsystem i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: