"Dance For Kraljevo" 4.12. u NS-u

U Novom Sadu 4. decembra organizuje se manifestacija za podršku Kraljevu, a preko 19 organizacija su se udružile i organizuju žurku pod nazivom "Dance for Kraljevo" na kojoj će učestvovati preko 20 dj-eva.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 23.11.2010.

13:24

Default images

"Žurka "Dance For Kraljevo" posebna je zato što u njoj učestvuju sve novosadske DJ organizacije. Posebna je zato što prvi put možemo da osetimo snagu mladih ljudi koji svoj život posvećuju muzici, alii zato što muzika ovaj put uloženo može da vrati onome kome je pomoć potrebna." Sav prihod ovog događaja biće uplaćen na račun za pomoć Kraljevu, a zahvaljujući nesebičnoj pomoći kompanija koje će svoju opremu, ljude i znanje besplatno uložiti u ovaj događaj, ti prihodi biće značajni.

"Nekada se dese stvari koje nismo očekivali. Stvari koje nas izbace iz koloseka naših života, i koje od nas zahtevaju da reagujemo u trenutku, kako bi sebi i svojim bližnjima pomogli da nastave dalje. Iz tog trenutka rodila se i ideja i događaj koji je pred Vama. Događaj koji je nama koji ga pravimo, ali i onom kome je namenjen, vrlo poseban."

"Sada je sve na nama: da dođemo što ranije, povedemo što više drugara, đuskamo, smejemo se, zabavljamo. Da uz skupljen novac pošaljemo i pozitivnu energiju, i tako ljudima iz Kraljeva i okoline ulepšamo makar jedan dan!" kaže se u saopštenju organizatora.

Mesto dešavanja manifestacije "Dance For Kraljevo" je "Fabrika" - Bulevar Despota Stefana 5, datum je 4. decembar, program počinje od 20 časova, a cena ulaznice je minimum 150 dinara. Sredstva od svih prodatih ulaznica i pića ići će u fond za izgradnju Kraljeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: