EXIT i B92 u trci za SeeMe nagradu

Muzički festival EXIT i ove godine je nominovan za SeeMe nagradu za najbolji festival u Jugoistočnoj Evropi, koju je u prethodne tri godine i osvojio.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 25.08.2010.

12:45

Default images

Pored toga, EXIT je nominovan i u kategoriji "Best SEE Promoter", a za nagrade "Best SEE Techno DJ" i "Best SEE Live Act Band" nominovani su izvođači sa "EXIT etikete" - Marko Nastić i grupa Overdrive.

Među nominovanima iz Srbije ove godine su i Radio B92, Ana Stanić, Gramophonedžie, magazin Urban Bug, i veb portal partyclips.net.

Za sve naše predstavnike i svoje favorite posetioci mogu da glasaju na sajtu www.tilllate.com. Glasanje traje do 5. septembra, a nagrade će biti dodeljene 17. septembra u Sofiji.

Nagrade će biti dodeljene u 27 kategorija koje pokrivaju različite oblasti muzičke scene, uključujući i radio i televizijske stanice, veb sajtove i magazine koji prate muzička dešavanja, kao i klubove i izdavačke kuće.

Dodela SeeMe nagrada deo je "South East Europe Music Event", festivala elektronske muzike i konferencije za organizacije i pojedince koji se bave elektronskom muzikom u Jugoistočnoj Evropi.

Ove godine održava se peti put - od 16. do 18. septembra u Sofiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: