"Nije tačno da je bilo ko od nas (a posebno tata) bilo šta zabranio"

Ćerka kantautora Đorđa Balaševića, Beba Balašević, demantovala je navode da je njen otac zabranio snimanje i fotografisanje na koncertu u Zagrebu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 12.12.2018.

21:36

Foto: YouTube Screenshot

Ona je na svom Fejsbuku napisala da nije istina da je na koncertu u Zagrebu bilo zabranjeno snimanje telefonom i navela da dvorana Lisinski određuje pravila. Redari su branili snimanje, a prema njenim rečima, ona je to primetila u desetom minutu koncerta. "Ustajem i odlazim do šefa obezbeđenja da zamolim da se to više ne radi".

„Nismo zaista ni očekivali da će iko od medija preneti prave utiske ni s koncerata u Beogradu, ni s koncerata u Zagrebu. Ni sa koncerta bilo gde, kad smo već kod toga. Prave utiske o koncertima već odavno ni ne pišu novine nego publika, i to je daleko poštenije i vrednije“, navodi Beba Balašević. Ovo je status koji je ćerka Panonskog Mornara večeras napisala:

"Objavili su potpuno neistinitu vest sa koncerta u Zagrebu.

Nista novo.

Iskreno, niko od nas nije iznenađen.

Nismo zaista ni ocekivali da ce iko od medija preneti prave utiske ni sa koncerata u Beogradu, ni sa koncerata u Zagrebu.

Ni sa koncerta bilo gde, kad smo vec kod toga.

Prave utiske o koncertima već odavno ni ne pišu novine nego publika, i to je daleko poštenije i vrednije.

Dakle...

Na izmišljotinu da je Đole zabranio snimanje i slikanje koncerta, za promenu naskočili su prvi oni koji taj koncert ne bi gledali ni da se održava u njihovoj dnevnoj sobi.

Ni ne treba.

Dvorana u Zagrebu ima svoja pravila i redari brane snimanje i slikanje.

Primetivši to, u desetom minutu koncerta ustajem i odlazim do šefa obezbeđenja da zamolim da se to više ne radi.

Đole silazi u publiku u jednom trenutku i zamislite... slika se sa publikom.

Da zakljucimo, nije tačno da je bilo ko od nas, a posebno ne tata bilo kome bilo šta zabranio i molim vas da zadržite bar malo dostojanstva kad pišete vesti bilo koje vrste...

Ne moraju da budu pohvalne, ok.

Samo da budu istinite."

Portal iz Hrvatske Indeks preneo je da su neki posetioci koncerta u Zagrebu bili razočarani koncertom Balaševića zbog zabrane korišćenja mobilnih telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: