Neki Zagrepčani revoltirani: "On je došao u Lisinski i nešto brani"

Brojni obožavatelji Đorđa Balaševića razgrabili su ulaznice za njegova četiri koncerta u Lisinskom u Zagrebu, ali posle četvorosatnog nastupa neki su bili razočarani.

Kultura

Izvor: B92, Index

Sreda, 12.12.2018.

18:22

Neki Zagrepčani revoltirani:
Foto: YouTube Screenshot

Nisu bili razočarani koncertom i muzikom, već striktnom zabranom uzimanja telefona i neljubaznim ponašanjem obezbeđenja, piše hrvatski portal Index.hr.

"Nije stvar snimanja nego se nije uopšte smelo pogledati u mobilni. Dobila sam poruku, sekundu pogledala u mobilni ispod sedišta i neki neotesani klinac me izvukao kroz ceo red, digao zgrožene ljude i počeo da mi se unosi u facu da će me izbaciti napolje. Kažem mu: morala sam da pogledam, dete je u pitanju. Dakle, neljubaznost na visokom nivou! Posle toga za mene je koncert bio gotov! Postoji način na koji se komunicira s ljudima, sve se može reći na pristojan način. Niti sam imala nameru da snimam, niti sam ometala ikoga", požalila se jedna posetiteljka na svom Fejsbuku.

"Nije stvar u klinji, nego u Balaševiću, lukavo", neki su u komentarima odmah prozvali pevača.

"Zabranio snimanje? On je došao u naš grad u Zagreb u Lisinski i nešto da on brani?" usledio je ljutit komentar.

"Potpuno ga razumem. Zašto bi to dopustio. Ima sva prava", nije se složila jedna devojka.

"Inače ga volim, ali sa ovom zabranom je preterao i razočarao me. Malo veće svetske face nisu tako rigorozne po pitanju snimanja. Kako ljudima zabraniti da pošalju poruku, telefoniraju, nisu svi hteli da snimaju.. Razumljivo da je publika bila ljuta", neko je bio razočaran.

"Da, to sa mobilnim je bilo preterano. Bila je situacija kad je jedna slatka devojčica od jedno šest godina došla pred pozornicu da Balaševiću pokloni zeca. Obezbeđenje je skočilo i pokušali sud a je pomere, međutim Balašević je video, sišao sa bine i pozdravio se sa detetom", ispričala je posetiteljka.

"Predstave je najčešće zabranjeno slikati, pa ne vidim razlog za ljutnju. Kršili ste pravila i išli mimo opšte kulture. Ljutite se na ljude jer su radili svoj posao... Originalan komentar je druga priča -ukoliko osoba nije ni pokušavala slikati/snimati- ne vidim čemu praviti scenu oko kratkog gledanja na mobilni", upozorila je jedna žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: