EXIT: Za dan prodato više od 8.000 karata

Prvog dana prodaje karata za muzički festival Egzit, koji će se održati od 12. do 15. jula, prodato je više od 8.000 jednodnevnih ulaznica, saopštili su organizatori.

Kultura

Izvor: Tanjug

Subota, 19.05.2018.

20:05

EXIT: Za dan prodato više od 8.000 karata
Foto: Thinkstock / ilustracija

Festival će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, a prvog dana prodaje ulaznica u novosadskom Pariskom centru, počeli su da se formiraju redovi već od osam sati ujutru.

Kako se navodi, ulaznice za finalnu noć Egzita prodate su za manje od 40 minuta, a sat vremena kasnije planule su i najpovoljnije ulaznice za preostala tri dana festivala, ukupno 5.000 karata.

Prva tri kupca dobili su i Konvers patike, sledećih 10 majice, a još 10 Konvers pakete, dok su svim kupcima podeljeni Egzit poklon paketi sa posterima, stikerima i bedževima.

Organizatori napominju da su i dalje dostupne ulaznice po novoj promo ceni sa čak 60 odsto popusta, koje koštaju 2.590 dinara, bmeđutim zbog ograničenog broja očekuje se da će ubrzo biti rasprodate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: