MTV Evropske muzičke nagrade u Londonu posle više od 20 godina

Reper Eminem, grupa U2 i di-džej Dejvid Geta nastupiće večeras na dodeli MTV Evropskih muzičkih nagrada koje se u London vraćaju posle više od 20 godina.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 12.11.2017.

17:15

MTV Evropske muzičke nagrade u Londonu posle više od 20 godina
Foto: Gettyimages / ilustracija

Britanska pevačica Rita Ora vodiće ceremoniju u areni Vembli, gde će prvi put biti dodeljene Evropske muzičke nagrade posle odluke o ukidanju rodnih razlika u kategorijama za nagrade zbog namere MTV-ja da "razbije barijere".

Pevačica Tejlor Svift mogla bi da bude pobednik večeri jer je nominovana u šest kategorija svega dva dana pošto je njen šesti album "Reputation" objavljen, mada je još neizvesno da li će prisustvovati ceremoniji dodele nagrada.

Reper, koji je nominovan za "najbolji hip-hop", predstaviće singl "Walk on Water" uoči objavljivanja novog albuma "Revival" u petak.

Evropske MTV nagrade prvi put su dodeljene 1994. godine, a poslednja ceremonija dodele u Londonu održana je 1996.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: