Škrtice zatresle punu Amerikanu

Grupa Škrtice u petak uveče održala je koncert u ispunjenoj "Amerikani" Doma omladine Beograda, gde je publika dobila obećano "grejanje na emociji i energiji", kako je bio najavljivao frontmen Zoran Kostić-Cane.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 04.11.2017.

16:40

Škrtice zatresle punu Amerikanu

Promovišući debi album "Škrtice", Cane, gitaristi Boris Mladenović i Vladimir Kolarić, basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković, protresli su dvoranu efektnim, skoro jednoipočasovnim setom, koji je otvoren sa "Mudrolijama".

Cane je kratko poručio: "Dobrodošli u škrtičnjak", a bend je tokom večeri moćno i raspoloženo zakotrljao "Amerikanom", uz podršku raspevane mase, "Paranormalno", "Kulise", "Vreme"...

Škrtice su tokom koncerta raspalile i "Zaborava nema", "Moja ljubav je teška"... a posle završne "Tik tak", bend se na bučne pozive publike vratio na zasluženi bis.
Foto: Jovan Mihajloviæ
Cane je potom još jednom, definitivno, "odjavio" bend, i to na specifičan način - svakom članu dodat je "prefiks" Škrti.

Koncert u Domu omladine definitivna je potvrda da Škrtice i u svom gradu imaju jaku bazu i podršku, baš kao i u regionu, gde je debi album zaradio hvalospeve kritike.

Da ih publika dobro zagrejana dočeka, svojski se potrudio Slonz. Šabački ljuti alternativci su tokom polučasovnog seta dali sve od sebe da se prikažu u najboljem svetlu, ujedno najavivši i skorašnju promociju svog prvog izdanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: