Kultura / Muzika 0

Grupa JNA uz košarkašice Partizana promoviše novi album / VIDEO

Navijačka tematika u muzičkoj sferi je često kratkog daha i trenutnog dejstva, toj praksi prkosi Grupa JNA koja objavljuje treći studijski album posvećen sportistima Partizana.

Izvor: B92

Album će biti promovisan u sredu od 18.00 u dvorani “Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu, uoči utakmice košarkašica Partizana i Medveščaka u WABA.

Iz Grupe JNA navode da je za premijeru pripremljeno specijalno izdanje u tiražu od 500 primeraka.

Regularni primerak novog albuma će se naći u prodaji po ceni od 800 dinara.

U čast proslave 72. rođendana JSD Partizan biće objavljen i novi broj fanzina Historical.

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Muzika

Jakob Bro: Na sceni sledim svoje uši i srce

Jakob Bro, danski gitarista i kompozitor, sedmostruki je dobitnik Danish Music Award za najbolji džez album godine i dvostruki laureat The Carl Prize za kompozitora godine. Pre nego što je počeo da svira gitaru, školovao se za trubu, a najraniji kontakt sa muzikom imao je još u detinjstvu, uz oca muzičara. Trio sa kojim će nastupiti na 33. Beogradskom džez festivalu 26. oktobra u Domu omladine Beograda, smatra svojim kako muzičkim, tako i prijateljskim uspehom.

Muzika petak 20.10. 13:24 Komentara: 0

Svetska zvezda Džo Lovano dolazi u Srbiju

Saksofonista Džo Lovano, jedan od muzičara koji na svetskoj džez sceni opstaju već decenijama na samom vrhu, biće gost prve večeri jubilarnog 20. Pančevačkog Jazz Festivala, koji se održava od 2. do 5. oktobra, u organizaciji Kulturnog centra Pančeva.

Muzika utorak 17.10. 12:56 Komentara: 1