Incognito otvara novi serijal Musicology Barcaffè Sessions

Drugo izdanje serijala Musicology Barcaffè Sessions otvoriće 28. i 29. septembra koncert Incognito sastava u BitefArt kafeu u Beogradu, dok će ove britanske legende pred ljubljanskom publikom nastupiti 30. septembra.

Izvor:
Podeli

Više od benda u tradicionalnom smislu, Incognito je stalno promenljiv kolektiv muzičara što rezultira dinamičnim muzičkim entitetom, koji obuhvata širok spektar stilova i kultura.

Incognito donosi naelektrisanu atmosferu i muzičko majstorstvo kao savršenu koncertnu proslavu više od 30 godina stvaranja. Na repertoaru je njima specifična mešavina soula, džeza i fanka, fuzija sa pesmama koje obuhvataju njihove klasične rane numere, instrumentali, kao i odabrani kaveri.

Oni su ujedno i prvi izvođači nove sezone Musicology Barcaffè Sessions, koja će trajati od 28. septembra, pa sve do maja 2018. godine.

Prati B92 na Viberu

Muzika

Acid Pauli ponovo u Beogradu u KC Grad

U petak, 22. septembra u KC Grad, pet godina nakon sjajnog seta posle nastupa Nikolasa Džara u našoj prestonici, Acid Pauli ponovo dolazi u Beograd, pod pokroviteljstvom organizacije Midnight Orient.

Muzika ponedeljak 18.09. 14:41 Komentara: 1
strana 1 od 1261 idi na stranu