Darko Rundek 18. avgusta na zatvaranju Nišvilla

Nastup Darka Rundeka i njegovog sastava Apocalypso Now, biće centralni događaj završne večeri Nišvil festivla 18. avgusta na Niškoj tvrđavi.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 16.08.2017.

12:35

Darko Rundek 18. avgusta na zatvaranju  Nišvilla
Foto: Youtube screenshot

Zbog velikog nevremena, zbog kojerg je otkazano treće veče Nišvilla 2017, festival će zvanično biti zatvoren u petak 18. avgusta nastupima desetak bendova na Welcome, Youth i Main binama.

Pre Darka Rundeka nastupiće na Main stage-u će nastupiti niški sastav Jazz Adicts.

U nastavku će nastupiti sastav "Veri Nais" sa specijalnim gostom Ivanom Kurtićem, a program će zatvoriti DJ dvojac Master Flow i Loptica.

U prvom delu programa, na glavnoj bini će prvi put biti održana i modna revija uspešne niške kreatorke Jelene Dimitrijević, a u ulozi manekenki naći će se volonterke Nišvila.

Na Welcome stage-u, koji će za ovu priliku biti na samom ulazu u Tvrđavu, odnosno na platou ispred Jazz muzeja, posetioce Tvrđave će zabavljati sastav Bennz Brickman, a dok će se na Youth bini predstaviti učesnici Nišville programa "Jazz for Kids".

Ulaz je omogućen svima koji poseduju ulaznice za subotu 12. avgust, kao i publici Nišvilla sa narukvicama za četvorodnevni komplet, drugi polukomplet, a važiće dnevna narukvica za 12. avgust.

Svi zainteresovani će moći da kupe ulaznice u slobodnoj prodaji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: