Lana del Rej izdala novi album "Lust For Life"

Elizabet Vulridž Grant, poznatija pod imenom Lana del Rej, do sada je izdala četiri albuma. Poslednji album “Honeymoon” je izašao pre dve godine i naišao je na pozitivne kritike, kako profesionalnih kritičara, tako i fanova. Pesme “High By The Beach” i “Music To Watch Boys To” su se neprestano puštale na radijskim stanicama širom sveta.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 21.07.2017.

13:40

Lana del Rej izdala novi album
foto: promo

Sada, skoro dve godine nakon objavljivanja albuma “Honeymoon”, tu je i novo studijsko izdanje američke pevačice. “Lust For Life” koje je Lana del Rej prvi put najavla u martu, izbacivši trejler a potom i naslovnicu albuma.

Na albumu se susreću i mešaju različiti muzički stilovi, ali motivi koji karakterišu Lanu del Rej, poput melanholije, usporenog tempa i “flertovanja” sa hip-hopom, su prisutni i na novom izdanju. Album sadrži 16 pesama, a neki od izvođača sa kojima je sarađivala na albumu su The Weeknd, A$AP Rocky, Playboi Carti ali i Stevie Nicks.

Iako je album pun odličnih pesama, numere koje se na prvo slušanje izdvajaju su definitivno “Lust For Life” koja je nastala u saradnji sa hitmejkerom The Weeekndom, “Summer Bummer” na kojoj gostuju A$AP Rocky i Plaiboi Carti, kao i singl “Love” koji je najavio album a za koji je snimljen i prateći video-spot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: