Bajaga i Instruktori 23. jula u SKC-u, karte rasprodate

"Bajaga i Instruktori" nastupiće 23. jula u bašti SKC-a, na zatvaranju 26. Belefa. Ulaznice su rasprodate. Koncert je nazvan "Mesec je mlad, a noć je vrela", po početnim stihovima balade "Poljubi me" sa prvog albuma "Pozitivna geografija".

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 18.07.2017.

17:59

Bajaga i Instruktori 23. jula u SKC-u, karte rasprodate
Printscreen YouTube

"Gledao sam mesečeve mene i video da je tada mlad mesec. Lepo se potrefilo", kaže Momčilo Bajagić Bajaga.

Bajagić u susret nastupu u SKC-u napominje da je interesantno da nikada u karijeri nije održao koncert ni u sali ni u bašti Studentskog kulturnog centra.

"Dešavalo se samo da budem gost, otpevam jednu pesmu... Uvek mi je bila želja da nastupam u SKC-u. Posebno je bašta leti lepa", rekao je Bajaga.

Kaže da mu je drago što je koncert rasprodat deset dana ranije.

"Bilo je varijanti da sviramo još jedan, ali ja nisam bio za to. Ovo je, ipak, ekskluziva, ne radi se ovako nešto svaki dan", dodao je Bajaga.

Ne želi mnogo toga da otkriva kad je u pitanju repertoar.

"Imamo spisak za 'regularan' koncert, ali i drugi spisak, sa baladama, koje dodajemo tokom svirke, gledajući po tome kako publika reaguje. Sigurno ćemo da odsviramo bar jednu pesmu koja će se naći na novom albumu. Nije to još finalna verzija, ali će se lepo uklopiti. Možda budu i dve", rekao je Bajagić.

O novom albumu Bajaga je rekao da su zbog letnje sezona malo stali sa radom na njemu.

"Snimaćemo malo u avgustu. Ima, ipak, mnogo koncerata - biće ih još dvadesetak do 1. septembra. Ne možemo da ne sviramo. Albumu ćemo detaljnije da se posvetimo tek na jesen", završio je Bajaga priču pred koncert koji će, po njegovim rečima, potrajati više od dva i po sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: