Fetboj Slim zapalio publiku Sea Dance festivala

Jedna od najvećih svetskih DJ zvezda Fetboj Slim (Fetboy Slim) okupio je sinoć oko 23.000 posetilaca na drugoj večeri muzičkog festivala Si dens (Sea Dance) na Jazu kod Budve.

Kultura

Izvor: Beta

Subota, 15.07.2017.

10:56

Fetboj Slim zapalio publiku Sea Dance festivala

Fetboj Slim je publici na budvanskoj plaži priredio užitak savremeng plesnog zvuka i putovanje kroz muzički vrtlog fanka, hausa, tehna, elektra, hip-hopa i rokenrola.

U svoj vrtoglavi miks ubacivao je muzičke fraze grupa Kvin (Queen) ili Ramouns (The Ramones), koje bi istovremeno gledali na velikom ekranu iza njega, a kada mu se na pozornici u remiksu "pridružio" i veliki Prins (Prince), atmosfera na Jazu dovela je Si dens do tačke ključanja, preneli su deo atmosphere organizatori.

Pred kraj nastupa, Fetboj Slim je skinuo košulju ispod koje je ostao u belom dresu reprezentacije humanitaraca iz Egzit fondacije na kojoj je pisalo njegovo ime pod brojem 63.

''U jednom trenutku, Si dens je i doslovno bio jedina svetla tačka na većem delu primorja, jer je došlo do masovnog nestanka struje, što se na festivalu nije ni prijetilo zbog aktivnih agregata" naveli su organizatori.

Finale festivala ove godine donosi duh Jamajke koji na glavnu binu donosi majstor za morski ples Šon Pol (Sean Paul).

Dobitnik dve Gremi nagrade iza sebe ima preko 30 svetskih hitova medju kojima su "Get Busy", "Temperature", "Gimme The Light", "We Be Burning" i mnogi drugi.

Prvo festivalsko veče obeležio je nastup britanskog soul pevača Pola Njumena čiji je nastup, prema organizatorima pratilo 18.000 posetilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: