Lijam Galager: Radije bih jeo g****, nego išao na koncert U2

Jedan obožavalac je na Tviteru upitao bivšeg frontmena britanske grupe Oasis da li planira da ide na koncert benda U2, na šta je ovaj neočekivani odgovor.

Izvor: nme.com
Podeli
Printscreen YouTube/Liam Gallagher
Printscreen YouTube/Liam Gallagher

"Radije bih pojeo svoje sopstveno g**no, nego tu slušao gomilu bež kretena", iskreno je odgovorio Galager.

Pevač je prethodno svog brata Noela nazvao kretenom, ljut zbog toga što mu se nije pridružio na koncertu u Mančesteru.

Lijam Galager, inače, večeras nastupa na glavnoj bini festivala Egzit u Novom Sadu.

Prati B92 na Viberu

Muzika

"Rodiće se novi Cune"

Čovek orkestar, vlasnik prve zlatne ploče na Balkanu, jedan od retkih koji ima apsolutni sluh, umetnik koji zna najveći broj pesama i sedam decenija neguje narodnu i starogradsku muziku, Predrag Cune Gojković, nagrađen Zlatnim mikrofonom za životno delo, poručio je, u poslednjem intervjuu datom Tanjugu, 2015. godine: "Rodiće se novi Cune....".

Muzika petak 21.07. 17:10 Komentara: 33

Lana del Rej izdala novi album "Lust For Life"

Elizabet Vulridž Grant, poznatija pod imenom Lana del Rej, do sada je izdala četiri albuma. Poslednji album “Honeymoon” je izašao pre dve godine i naišao je na pozitivne kritike, kako profesionalnih kritičara, tako i fanova. Pesme “High By The Beach” i “Music To Watch Boys To” su se neprestano puštale na radijskim stanicama širom sveta.

Muzika petak 21.07. 13:40 Komentara: 2

Danas počinje 15. "Summer3p"

Petnaesto izdanje "Summer3p" festivala počinje danas na Termalnim bazenima i Muškom štrandu kraj jezera Palić, a do 23. jula ponudiće najatraktiviniji muzički program do sada, jedinstven miks umetničkih sadržaja, raznovrsnih radionica, uz već tradicionalne sportske aktivnosti i obaveznu dozu aktivizma.

Muzika četvrtak 20.07. 08:45 Komentara: 0
strana 1 od 1252 idi na stranu