Još bendova na Exitovoj Explosive bini

Pored već objavljenih imena među kojima su Angelic Upstarts, The Black Dahlia Murder, Discharge, Destruction i drugi, na Explosive bini ovogodišnjeg EXIT festivala u četvrtak 6. jula naći će se velikani pagan metal scene bend Arkona.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2017.

12:49

Još bendova na Exitovoj Explosive bini
Foto: Exit

Ovaj ruski bend, miljenik domaće i svetske publike, proslaviće 15 godina postojanja koncertom na Explosive. Ljubitelje tvrđeg zvuka obradovaće i latin-core senzacija Thell Barrio, koja stiže pravo iz Meksika. Njihov miks metala, hardkora, repa i latino zvuka rezultirao je jedinstvenim zvukom kome su oni sami dali ime "latin-core" i koji je brzo našao svoje poklonike.

Istog dana binu će okupirati irski alt-metal bend Words That Burn i energični hrvatski groove metalci Cold Snap. Beogradski Void Inn donosi svoje mračne tekstove i heavy doom zvuk, a još jedan domaći bend, metal core sastav Sequence, zaokružiće eksplozivnu postavu za četvrtak.

Među novonajavljenim imenima nalazi se i Haos, najstariji aktivni pank-rok bend iz Rumunije, koji će scenu zauzeti u subotu 8. jula. Sledećeg dana nastupiće death metal sastav Armada iz Meksika, domaći mladi thrash metalci Deathonation i veterani brutal death metal zvuka kod nas – Sacramental Blood!
Foto: Exit
EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, od 1. do 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula i specijalnog nastupa sastava The Killers na Get EXITed događaju 5. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: