"Da budemo samo dobro" - hit nedelje

Slušaoci Radio Beograda 202 odabrali su pesmu E Play "Da budemo samo dobro" za hit nedelje.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2017.

12:53

Foto: Nebojša Babiæ

Singl "Da budemo samo dobro" bend je najavio kao uvertiru za peti studijski album.

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, koji je osnovala basistkinja Maja Cvetković 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend je veoma brzo našao svoje mesto na srpskoj rok sceni. Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, a trenutno radi na novom albumu koji je najavio za 2017. godinu.

“Dobro je kada dobijemo potvrdu da se naš rad ljudima sviđa. HIT je emisija koja traje dugo i koja neguje svoju publiku već dugi niz godine i lepo je da su uspeli da opstanu svih ovih godina. To je pravo čudo za Srbiju. Hvala svima koji su glasali za nas i vidimo se uskoro na koncertima”, rekla je Maja Cvetković.

Hit 202, kultna emisija radija 202, koja se emituje od 1979. godine, svakodnevno bira hit dana. Na kraju sedmice, nedeljom, u finalu hita, glasovima slušalaca bira se hit nedelje. Uz Hit 202 su odrastale rokenrol generacije i afirmisali su se najveći domaći bendovi. Emituje se svakog radnog dana od 19:00 do 20:00. Autor i voditelj ove emisije je Olga Kepčija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: