Jovan Kolundžija gostuje u Rumi, Jagodini i Kragujevcu

Nakon izuzetno uspešnog koncerta u Kolarčevoj zadužbini 12. novembra, slavni violinista Jovan Kolundžija nastupiće u Rumi, Jagodini i Kragujevcu, najavio je danas Centar lepih umetnosti "Gvarnerius".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2016.

10:55

Jovan Kolundžija gostuje u Rumi, Jagodini i Kragujevcu
Foto: Screenshot

Kolundžija će održati koncert sutra u Kulturnom centru Ruma, 9. decembra u Kulturnom centru Jagodina, a 17. decembra u svečanoj sali kragujevačke gimnazije.

Maestra Kolundžiju će na klaviru pratiti izuzetni mladi pijanista Ivan Bašić, a na programu će biti dela Sen-Sansa, Sarasatea i najlepša filmska muzika iz filmova "Prohujalo sa vihorom", "Šindlerova lista", "Jentl", "Miris žene", "Dame u lavandi", "Bioskop Paradizo" i "Šerburski kišobrani".

Pokrovitelj koncerata Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: