Del Arno Band obeležava 30 rođendan koncertom u DOB-u

Jedan od najpoznatijih rege bendova na Balkanu Del Arno Band proslavlja 30 godina rada objavljivanjem boks set izdanja albuma i velikim koncertom u Domu omladine 24. decembra.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 06.12.2016.

13:38

Del Arno Band obeležava 30 rođendan koncertom u DOB-u
Foto: Europa Open promo

U oktobru je Del Arno objavio singl "Ljut sam" kao najavu za centralnu proslavu velikog jubileja - koncert u Domu omladine 24. decembra.

Za tu priliku priprema se poseban program koji neće nimalo ličiti na dosadašnji koncertni set, a čitav događaj biće sniman.

Među muzičarima će se naći i nekadašnji članovi grupe, a u pripremi su još neka iznenađenja.

Pored koncerta, bend će obeležiti rođendan i Box Setom u izdanju Mascoma, na kom će se naći pet albuma, a pored već dobro poznatih hitova biće objavljeni i singlovi koje je bend radio u saradnji sa poznatim muzičarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: