Crni rum za Buiku u Beogradu

Svetski poznata španska pevačica Konča Buika održaće koncert 28. novembra u Sava Centru, a pred nastup u Beogradu iznela je više nego skromne zahteve od ogranizatora - u garderobi je za nju obavezan isključivo crni rum.

Kultura

Izvor: Tanjug

Nedelja, 27.11.2016.

09:29

Crni rum za Buiku u Beogradu
Foto: Gettyimages

Pred nastup Buika očekuje pored crnog ruma i limun, đumbir i led, članovi benda žele između ostalog "hladno domaće pivo", navedeno je u saopštenju “Long Play”-a.

Što se hrane tiče čitava ekipa poznate pevačice raspoložena je za piletinu, ribu i/ili svinjetinu sa roštilja, uz naglasak da je "domaća tradicionalna kuhinja dobrodošla", ali da "ništa ne bude previše začinjeno".

Buika dolazi u Beograd u okviru svetske turneje na kojoj promoviše aktuelni album "Vivir Sin Miedo" (2015) na kome prvi put u karijeri peva više na engleskom nego na španskom jeziku, često mešajući oba.

Tamnoputa “kraljica flamenka” autorka je devet od deset pesama na albumu koji prožimaju rege, raga (ragga), flamenko, arenbi (R&B), afrobit i gospel.

"Posebno mesto na repertoaru koncerta u Sava centru imaće poslednji album 'Vivir Sin Miedo', ali uživaćete takođe i u drugim mojim pesmama. Znam da je moja muzika bliska srpskoj publici i zato sam uzbuđena što dolazim ponovo u Srbiju", poručuje Buika.

Ulaznice za koncert koštaju 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: