Edo Maajka 22. oktobra u Mikser Hausu

O Balkanu Edo Maajka pripoveda od prve "bačene" rime: "Krv, suze i znoj - to je Balkan moj... ovaj Balkan je, ljudi, stvoren za rep" stihovi su kojima je potpisao album "Stig'o ćumur" davne 2006.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.09.2016.

13:15

Edo Maajka 22. oktobra u Mikser Hausu

Punih 10 godina i dva albuma kasnije, a nakon nekoliko godina provedenih u ​Izraelu, Edo Maajka se ponovo vraća na trusni Balkan gde nastavlja da se britkim jezikom obračunava sa ovdašnjim mentalitetom.

Da se protiv boljki društva u regionu bori oštrim, ali šarmantnim i inteligentnim rimama i da u tome ima ima i veliki broj vernih pratilaca i saveznika govori i publika koja ga je pomno pratila na festivalskoj letnjoj turneji, na kojoj se posebno izdvaja nastup na ovogodišnjem Love Festu.

Beograđani godinama nisu bili u prilici da ga vide na solističkom nastupu. Zato je po povratku u region, ​​Edo Maajka odlučio da veliki koncert priredi upravo u Beogradu - u Mikser Hausu 22. oktobra.

Podršku na bini će mu, kao i uvek, pružiti ekipa iz FM Jama​, a kao specijalna gošća nastupiće Sassja​. ​​Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Mikser Hausu (Karađorđeva 46), kao i na svim GigsTix prodajnim mestima, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 800 dinara.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: