Završen 14. Belgrade Beer Fest

Ovogodišnji 14. beogradski Bir Fest je završen, a obeležilo ga je 40 koncerata svetskih, regionalnih i domaćih muzičara i posetilo 480.000 ljudi, saopštili su danas organizatori.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.08.2016.

16:50

Završen 14. Belgrade Beer Fest
Foto: Thinkstock / ilustracija

Kako je saopšteno, ovogodišnji festival piva je "još jednom pokazao da je magičan i da ni kiša ne može uticati da stotine hiljada ljudi dođe na Ušće" i uživa u koncertima i proba više od 100 vrsta piva.

Na otvaranju festivala nastupila je svetska koncertna atrakcija, britanski bend Rudimental, koji je oduševio publiku energičnim nastupom.

Potom su se smenjivale regionalne i domaće muzičke zvezde, među kojim su bili Bajaga i Instruktori, Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Elemental, Let 3, Vlatko Stefanovski, Massimo Savić, Psihomodo Pop, Who See, YU Grupa.

Uz njih su bili i Zvonko Bogdan, Vatreni Poljubac, ZAA, Sunshhine, Sajsi MC, Irie FM, Kolja i Grobovlasnici, Viva Vox, kao i mnogobrojni mladi i tribute bendovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: