Kompilacija manje poznatih pesama Brusa Springstina

Manje poznate numere Brusa Springstina, koje datiraju još iz 1966. godine, biće objavljene kao kompilacija i audio dodatak njegovoj autobiografiji "Born to Run".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 29.07.2016.

20:41

Kompilacija manje poznatih pesama Brusa Springstina

Kompilacijski album nosi naziv "Chapter and Verse" i biće objavljen 23. septembra, četiri dana pre izlaska knjige, objavio je magazin NME.

Na albumu će se naći dve numere Springstinovog benda "The Castiles" - "Baby, I" iz 1966. i "You Can't Judge a Book by the Cover" iz 1967.

Tu će se naći i "He’s Guilty (The Judge Song)" iz 1970, "The Ballad of Jesse James" (1972) i "Henry Boy".

Springstin već šest godina piše svoju autobiografiju u kojoj opisuje odrastanje u Friholdu, u saveznoj državi Nju Džerzi, usred "poezije, opasnosti i mraka koji su ispunjavali njegovu imaginaciju".

"On živo prepričava svoj nemilosrdan put ka muzici, sa razoružavajućom iskrenošću prvi put otkriva priču o ličnim borbama koje su inspirisale njegove najbolje radove i prvi put pokazuje zašto pesma 'Born To Run' otkiva više nego što smo mislili", stoji u pres saopštenju.

Springstin je u knjizi naveo da je pisanje o sebi glupost.

"U ovakvom jednom projektu, pisac obećava da će čitaocu pokazati svoj um i na ovim stranicama ja ću se potruditi da to učinim", napisao je slavni muzičar.

foto: flickr.com/Lola's Big Adventure

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: