Šta nas čeka na Šabačkom letnjem festivalu

U petak 29. jula počinje četrnaesto izdanje Šabačkog letnjeg festivala, koji će se održati do nedelje 31. jula na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.07.2016.

15:38

Šta nas čeka na Šabačkom letnjem festivalu

Bajaga i Instruktori, Van Gogh, Darren Emerson, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Atheist Rap, Who See, Marko Nastić i i još dosta najvećih imena regionalne muzičke scene smenjivaće se na Jelen Main Stage-u i MTV Party Areni.

U kulturnom centru Šabac nedavno je otvorena izložba inspirisana životom i radom legendarnog muzičara „Vlada Divljan – Evergreen“ koja je nastala u saradnji sa UK Parobrod i Šabačkim letnjim festivalom i trajaće do 1. avgusta.

Izvođači ovogodišnjeg ŠLF-a ukazaće posebnu čast najvećem gospodinu rokenrola – Vladi Divljanu, tako što će obraditi i izvesti po jednu pesmu iz njegove bogate karijere.

ŠLF kamp će biti ograđen, sa obezbeđenim toaletima, tuševima sa toplom vodom, strujom, tekućom vodom i obezbeđenjem kampa koje će brinuti o kamperima. Kamp se otvara u petak, 29. jula 2016. u 11:00 sati, a zatvara se u ponedeljak, 1. avgusta 2016. u 16:00h.

Pored muzičkog programa, organizatori su spremili propratne sadržaje, kao što su Guitar Hero kutak, bazar sa rukotvorinama i suvenirima, platforme za fotografisanje, a biće predstavljeni i društveno odgovorni projekti poput Čep za hendikep i ReCan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: