Šta nas sve čeka na Šabačkom letnjem festivalu

Ostalo je još tačno nedelju dana do početka četrnaestog izdanja Šabačkog letnjeg festivala, koji će se održati od 29. do 31. jula na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 22.07.2016.

15:20

Šta nas sve čeka na Šabačkom letnjem festivalu

Bajaga i Instruktori, Van Gogh, Darren Emerson, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Atheist Rap, Who See, Marko Nastić i i još mnogo imena regionalne muzičke scene smenjivaće se na Jelen Main Stage-u i MTV Party Areni.

Kao što je već najavljeno, izvođači ovogodišnjeg ŠLF-a ukazaće posebnu čast najvećem gospodinu rokenrola – Vladi Divljanu, tako što će obraditi i izvesti po jednu pesmu iz njegove bogate karijere.

Zbog velikog interesovanja, u prodaju je pušten ograničen broj VIP karata po ceni od 1.500 dinara. Cena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 1.000 dinara, dnevne karte su 400 dinara, dok je za trodnevno kampovanje uz festivalsku ulaznicu potrebno izdvojiti 1.800 dinara. Karte posetioci mogu da nabave putem prodajne mreže Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.

ŠLF kamp će biti ograđen, sa obezbeđenim toaletima, tuševima sa toplom vodom, strujom, tekućom vodom i obezbeđenjem kampa koje će brinuti o kamperima. Kamp se otvara u petak, 29. jula 2016. u 11:00 sati, a zatvara se u ponedeljak, 1. avgusta 2016. u 16:00h.

U ponedeljak, 25. jula u 20 časova, u kulturnom centru Šabac biće otvorena izložba inspirisana životom i radom legendarnog muzičara „Vlada Divljan – Evergreen“. Izložba je nastala u saradnji sa UK Parobrod i Šabačkim letnjim festivalom i trajaće do 1. avgusta.

Pored bogatog muzičkog programa, organizatori su spremili zanimljive propratne sadržaje, kao što su Guitar Hero kutak, bazar sa rukotvorinama i suvenirima, platforme za fotografisanje, a biće predstavljeni i društveno odgovorni projekti poput Čep za hendikep i ReCan. Organizacija Duga omogućiće zainteresovanim posetiocima da se testiraju na HIV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: