Pogledajte ko sve nastupa na 14. Beer Festu

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest otvoriće kapije u sredu 17. avgusta na Ušću, a sada je konačno kompletiran muzički program festivala.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 15.07.2016.

13:45

Pogledajte ko sve nastupa na 14. Beer Festu
Foto: BBF

Tokom pet dana festivala publiku očekuju nastupi čak preko 40 izvođača i bendova, kao i svetski poznati sastav Rudimental, koji će nastupiti već prve večeri. Trenutno jedan od najatraktivnijih bendova na planeti će prvi put održati koncert u Beogradu, a to će biti i jedini njihov koncert ove godine u regionu. Nakon popularnog četverca, nastupiće, takođe prvi put na Ušću, veliko regionalno rep ime – Elemental, a fanove nešto „tvrđeg“ alternativnog zvuka, obradovaće nastup od ponoći kontroverznog riječkog sastava Let 3.

U četvrtak, 18. avgusta, na veliko zadovoljstvo posle dve godine ponovo će na Belgrade Beer Festu, nastupiti Bajaga i Instruktori. Teren za njihov nastup na Ušću pripremiće Zvonko Bogdan, dok od 22.45 nastupaju Kolja i Grobovlasnici. Slede najdugovečniji rokeri sa ovih prostora YU grupa i kruševački rege sastav Zaa.

Premijerno na Belgrade Beer Festu treće večeri, nastupiće Mostar Sevdah Reunion. Ovo veče obeležiće i nastup Dubioza Kolektiva. Noć će muzički začiniti i beogradski hip hop - rok bend Sunshine, crnogorski hip hoperi Who See, “srpski Irci“ Orthodox Celts i rege bend Irie FM.

Program u subotu, 20. avgusta počeće uz etno muziku Bilje Krstić i miljenike beogradske publike, bend S.A.R.S. Sledi ponovo okupljeni Vatreni poljubac, na čelu sa „doktorom za rokenrol“ - Milićem Vukašinovićem, a na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu nastupiće i Vlatko Stefanovski.

U nedelju 21. avgusta nastupiće Massimo Savić, a isto veče rezervisano je za Sajsi MC, Psihomodo Pop i Ritam Nereda.

Na festivalu će pored pomenutih nastupiti još i bendovi Counterfate, Elektro Kvartet, srpski a kapela hor Viva Vox, Danilo Petrović trio, Bane Lalić & MVP i mnogi drugi, a publika će tokom pet dana, osim u dobroj muzici, moći da uživa i u preko 100 vrsta piva. Dugogodišnji partneri festivala Apatinska pivara i Heineken kompanija će specijalno za potrebe Beer Festa uvesti i ekskluzivne pivske brendove.

Ove godine je posetiocima koji žele pun komfor i užitak na festivalu omogućeno da uz ulaznice koncerte prate sa Crown VIP tribine, gde je broj mesta ograničen. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a svaki posetilac će dobiti pet besplatnih piva po izboru i suvenir festivala. Cena Crown ulaznice po večeri je 3.600 dinara.

Kompletan program i satnicu možete pogledati u prilogu.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: