Hor Viva Vox za nedelja dana ima pet koncerata

A cappella hor Viva Vox nastavlja sa koncertnom sezonom i u julu mesecu. Nakon prošlonedeljnog otvaranja „Arsenal“ festivala u Kragujevcu i nastupa pre 7 hiljada ljudi, karavan Viva Vox se seli u region.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2016.

16:01

Hor Viva Vox za nedelja dana ima pet koncerata

Poput čuvenih svetskih bendova, 40-ak devojaka i momaka iz beogradskog a cappella sastava održaće 5 koncerata u 7 dana, od 2. do 9. jula, i to u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Na putu za sada već tradicionalne letnje koncerte u Crnoj Gori, hor Viva Vox dolazi u Prijepolje 2. jula, a dan kasnije, 3. jula, nastupa u BiH, i to na „OK Fest“-u, što će biti njihov prvi nastup u Tjentištu. Tivat je 7. jula njihova sledeća destinacija, a odmah zatim 8. i 9. jula i Podgorica i Herceg Novi, gde na čuvenoj Kanli-kuli završavaju svoju mini-turneju.

Po povratku u Beograd, „voksovci“ nastavljaju da obilaze gradove u Srbiji, te će publika moći da uživa u obradama domaćih i stranih hitova ne samo u julu, nego i u avgustu. Kako iz najpopularnijeg hora iz Srbije javljaju, za početak jeseni, Viva Vox priprema veliko iznenađenje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: