Nakon 46 godina: Raspada se grupa Aerosmith

Popularni rok bend Aerosmith potvrdio je da se razilazi nakon 46 godina postojanja. Bend je takođe najavio oproštajnu turu za 2017. godinu.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2016.

12:55

Nakon 46 godina: Raspada se grupa Aerosmith
Foto: Gettyimages

Aerosmith je osnovan 1970. godine u Bostonu u Masačusetsu, a poslednji album, “Music from Another Dimension!”, objavio je 2012. godine.

Tokom gostovanja u radio emisiji Hauarda Sterna, frontmen benda Stiven Tajler saopštio je da se grupa razilazi.

“Volim ovaj bend, zaista ga volim, ali bilo je vreme da organizujemo poslednju turneju. Trenutno samo dva velika benda u svetu imaju istu postavku od osnivanja – Stonsi i mi. Drago mi je zbog toga”, rekao je.

Tajler je nedavno objavio i detalje u vezi sa dugo planiranim solo albumom kantri muzike.

Album nosi nazin “We’re All Somebody From Somewhere”, a biće pušten u prodaju 15. jula. Na njemu će se naći singlovi “Love Is Your Name” i “Red White and You”, piše portal nme.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: