Simply Red treći put u Beogradu

Britanska pop grupa Simply Red održala je nastup na Tašmajdanskom stadionu, čime je završen festival "Belgrade Calling".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.06.2016.

08:55

Simply Red treći put u Beogradu
Ilustracija (Foto: Gettyimages)

Momci iz Engleske sinoć nisu iskoristili ni 15 akamdskih minuta da zakasne, već su u 22:05 izašli na binu i počeli sa hitom iz osamdesetih "Look at you now".

Publika je telefonima snimala fantastičnog Mika koji je bio sve energičniji kako je koncert odmicao.

Grupa je tokom koncerta napravila grupni selfi za uspomenu sa punim stadionom "Taš".

Ređajući hitove "New flame", "Fake", "Fairground", publika na Tašu je postajala sve razigranija i glasnija. Brojna publika pevala je balade i spore hitove "For your babies" i "Holding back the years" uglas sa Mikom.

Posle sat i po koncert je završen nakon drugog bisa evergrin hitovima riđokosog pevača i momaka iz benda - "Something got me started" i "If you don't know me by now".

Publiku su do izlaska na scenu zabavljali grupa Jinx i pevačica Natali Dizdar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: