Summer3p festival od 21. do 24. jula

Četrnaesti "Summer3p" festival predstaviće od 21. do 24. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu kraj jezera Palić jedinstven miks kvalitetne zabave i atraktivnih kulturnih sadržaja, uz obaveznu dozu aktivizma, najavili su danas organizatori.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2016.

13:20

Summer3p festival od 21. do 24. jula

Pored muzičkog programa, festival i ove godine će ponuditi raznovrsne prateće programe. Posebna pažnja biće posvećena najmlađima, a novina ove godine je porodični dan.

U okviru muzičkog programa nastupiće više od 30 izvođača.

Na Moon Stage-u, između ostalih, nastupiće poznati italijanski dvojac Dandi & Ugo, zatim zvezda u usponu Joyce Muniz iz Austrije, kao i Groovex (Slovačka) i Underboki (Srbija) - pobednici DJ konkursa za najbolji "warm up mix" koji je "Summer3p" organizovao u aprilu.

Zbog velikog interesovanja za taj konkurs i visokog kvaliteta pristiglih materijala, odabrana su dva pobednika umesto jednog.

Jedan festivalski dan (četvrtak) biće posvećen popularnom žanru elektronske muzike EDM Trap koji predstavlja kombinaciju plesne muzike, hip hopa i regea.

Detaljnije informacije o muzičkom programu biće saopštene uskoro.

Posetioci festivala moći će svoju kreativnost i aktivizam da ispolje učešćem u nekoj od kampanja, zatim radionica (likovnoj, radionici reciklaže, kao i ekološkoj radionici za decu), ili sportskim aktivnostima (joga, aerobik i fitnes, odbojka, speedminton).

"Summer3p" festival podržavaju Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija "Danilo Kiš".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: