Artan Lili prošetali Beogradom “Na vodi” (VIDEO)

Beogradski sastav Artan Lili pripremio je novi singl-spot “Na vodi” kako bi nam ulepšao predstojeće vrele letnje dane. Razigrani i puni energije, nastavljaju objavljivanje drugog po redu albuma koji nosi naziv “New Deal”.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2016.

20:58

Artan Lili prošetali Beogradom “Na vodi” (VIDEO)
Foto: Screenshot

Režiju spota “Na vodi” zajedno potpisuju Miodrag Cicović (Straight Mickey & The Boyz), Romana i Bojan Slačala. Pesma je urađena u audio-produkciji Gorana Crevara iz studija “Digimedia”.

Popularna četvorka izabrala je za snimanje video-spota različite lokacije u Beogradu, Banjaluci i Dohi. “Udruženim snagama smo ponovo došli do nove kulturne pobede za nas i naš grad”, izjavio je frontmen benda Bojan Slačala i istakao:”Hvala svima na iskazanom entuzijazmu bez kog naravno ne bi bilo ničega”.

Beograđani će biti u prilici da čuju pesme s novog albuma, uključujući i pesmu “Na vodi” već 22. juna, kada bend nastupa na festivalu “Belgrade Calling”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: