Dejv Harington 3. juna u Beogradu

Dejv Harington, njujorški multiinstrumentalista, džez gitarista, kompozitor i polovina čuvenog tandema "Darkside", u Beograd se vraća 3. juna, u okviru novog "Apgrade Live" događaja, najavili su danas organizatori.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 03.05.2016.

14:44

Dejv Harington 3. juna u Beogradu
Foto: Gettyimages

Posle upečatljivog koncerta koji su 2013. godine na Kalemegdanu priredili "Darkside", te prošlogodišnjeg rasprodatog nastupa Nikolasa Žara, izdavačka kuća iz Bruklina "Other People" u Beograd se vraća sa promocijom svog novog bisera, albuma "Become Alive", koji autorski potpisuje upravo Harington, a na kojem je, između ostalih, sarađivao i Žar, kao i Valentin Stip, koji se u Beograd ovog puta vraća kao podrška Haringtonu i njegovoj četvoročlanoj grupi.

Pridružiće im se i međunarodno priznati producent Nenad Marković kojeg publika poznaje pod numeričkim pseudonimom "33.10.3402". Kuriozitet je i da će Beograd, uz Pariz, London, Kopenhagen i Amsterdam, biti među prvim gradovima na svetu u kojima će Harrington i "Other People" uživo predstaviti svoj novi album "Become Alive", objavljen u aprilu ove godine.

Ovogodišnju, drugu po redu, "Apgrade" sezonu 27. maja u beogradskoj Barutani pokrenuće lider nemačke tehno scene Kris Libing. Ulaznice se prodaju na blagajnama Gigstixa i Eventima po prvoj, ranoj ceni od 990 dinara i njihov broj je ograničen, a sledeće cene ulaznica biće više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: