Radiohead obrisao sve o sebi s interneta

Ukoliko ste obožavalac grupe Radiohead, sigurno će vas iznenaditi informacija da su od juče internet-stranica ove grupe, kao i njihovi profili na Tviteru i Fejsbuku - potpuno prazni.

Kultura

Izvor: theguardian.com

Ponedeljak, 02.05.2016.

15:29

Radiohead obrisao sve o sebi s interneta
Foto: flickr.com/roninzer0

Ukoliko u pretraživač ukucate adresu radiohead.com, odvešće vas na potuno belu, praznu stranu. Isto tako, na nalogu ove grupe na Tviteru nema ničega osim poruke: “Radiohead još nije tvitovao”, a isto je sa stranom grupe na Fejsbuku .

Brajan Mesidž, iz kompanije Kortjard menadžment, koja se bavi menadžmentom grupe Radiohead, najavio je izlazak novog albuma za jun ove godine, međutim, nagađa se da će on možda izaći i ranije.

Bend je poznat po tome da svoje albume objavljuje na neobične načine, pa će tako verovatno biti i s ovim, devetim albumom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: