Eksl Rouz novi pevač grupe AC/DC

Australijska hard rok grupa AC/DC saopštila je danas da će Eksl Rouz iz benda "Gans end rouzis" zameniti njenog pevača Brajana Džonsona kome preti da u potpunosti ogluvi ako nastavi sa nastupima.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 17.04.2016.

12:24

Eksl Rouz novi pevač grupe AC/DC
Foto: Beta

Bend je izdao saopštenje nekoliko sati nakon što su "Gans end rouzis" nastupili na festivalu Koačela u kalifornijskoj pustinji, i to u punom sastavu, prvi put posle više od 20 godina.

Eksel Rouz će pevati sa AC/DC 7. maja na koncertu u Lisabonu, kada australijski hard rok bend počinje evropsku turneju s 12 nastupa. Rouz će istovremeno imati koncerte sa svojim matičnim bendom.

AC/DC je početkom marta odložio početak turneje jer su lekari 68-godišnjem Džonsonu preporučili da ne peva na sceni jer mu preti potpuno oštećenje sluha.

Džonson, prepoznatljiv po prodornom glasu kojim posebno napreže svoje glasne žice, priključio se bendu 1980. godine posle smrti tadašnjeg pevača Bona Skota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: