EXIT: Još tri dana do kraja praznične akcije

Velika praznična akcija Exita, tokom koje se mogu nabaviti ulaznice po najpovoljnijoj ceni, završiće se 14. januara u ponoć.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.01.2016.

14:05

EXIT: Još tri dana do kraja praznične akcije

Ulaznice za Exit festival još uvek su dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, a sve kupce do četvrtka očekuje i poklon ulaznica za Sea Dance festival.

Ova akcija omogućuje prazničnu uštedu od čak 65% u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture, a broj ulaznica po ovoj ceni je veoma ograničen. Ulaznice se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim se Exit Avanturisti sele na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe na magičnoj Exit Avanturi 2016 među prvima su potvrdili Wiz Khalifa, indi-rok grupa Bastille, londonski reper Stormzy, Lost Frequencies, Dub Pistols i Kensington.

I Dance Arena je potvrdila svoje prve zvezde, koje u četvrtak 7. jula predvodi Solomun, dok su za subotnju groznicu zaduženi Robin Schulz, holandska zvezda Nicky Romero i vlasnici hitova prošlog leta Feder i Sam Feldt. Prati ih i niz bas izvođača od Petrovaradina do Jaza, a prvi potvrđeni su rodonačelnici žanra i drum'n'bass prvaci DJ Hype i Andy C, kao i dubstep zvezde Modestep i Zomboy.

Pridružiće im se Wilkinson, Ivy Lab i Sub Zero, a specijalno mesto u programu glavne bine Exita rezervisano je za Ms. Dynamite.

Druga po veličini elektronska bina Exit festivala, No Sleep Novi Sad, potvrdila je dolazak jednog od najpopularnijih svetskih tehno klubova, pariski Concrete, koje će na tvrđavi predstavljati Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: