Kišobran kolektiv slavi sedmi rođendan

U subotu, 5. decembra u Domu omladine Beograda Kišobran kolektiv proslaviće sedam godina rada.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2015.

21:00

Default images
Foto: Predrag Todoroviæ

Program počinje od 23h i obuhvata 3 celine. U sali Amerikana biće Kišobran žurka, u malom klubu nastupa DJ Kristijan Molnar, a hol između sala služiće kao prostor za odmor i sitna iznenađenja. Kišobran VJ tim će i ovoga puta biti zadužen za izmenu scenografije prostora Doma omladine Beograda, dajući mu potpuno drugačiji ton u toku rođendanske noći.
Ovoga puta, umesto karata u prodaju puštene su Kišobran narukvice koje se mogu nabaviti u pretprodaji u kafeu Šikarica svakog dana od 10.00 do ponoći po ceni od 200 dinara. Narukvice se mogu nabaviti po istoj ceni i na dan žurke, dok će na samom ulazu koštati 300 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: