Bend Whitesnake nastupio u Hali Pionir

Bend Whitesnake održao je sinoć koncert u Hali pionir, gde je njihov frontmen Dejvid Koverdejl pre 40 godina prvi put nastupio sa grupom Deep Purple u tadašnjoj Jugoslaviji.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2015.

08:21

Default images
Ilustracija (Foto: Gettyimages)

Jedan od najvećih rok bendova nastupio je u srpskoj prestonici u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi "The Purple Album", sa Koverdejlovim omiljenim pesmama koje je pevao od 1973. do 1976. godine.

Koncert su počeli numerom "Burn", a tokom dvočasovne svirke podsetili su publiku na čuvene Deep Purple hitove, kombinujući ih sa svojim pesmama.

Publika je najbolje reagovala u finišu kada su nanizali čuvene "Soldier of Fortune", "Is This Love", "Fool for Your Loving", "Here I Go Again" i za kraj na bis su izveli "Still Of The Night". Kao predgrupa nastupio je sastav Dead Daisies.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: