Lord of the Dance u ponedeljak u Sava centru

Muzičko scenska senzacija Lord of the Dance ponovo dolazi u Beograd i u ponedeljak će u Sava centru izvesti novu predstavu "Opasne igre", najavljeno je iz Taramounta.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 11.10.2015.

20:50

Default images

Šou plesnog virtouza Majkla Fletlija predstaviće domaćoj publici uzbudljivu i revolucionarnu novu tehnologiju, šampione u akrobacijama i tim najboljih plesača irskog plesa na svetu.

Pored originalne Fletlijeve koreografije i muzičkog ugodjaja iza koga stoji kompozitor Ger Fahi, ljubitelje irskog plesa i muzike čekaju specijalni efekti kakve Beograd i Sava Centar nisu videli, najavljuju organizatori.
Light show, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi sa konfetama i mnogo drugih specijalnih efekata, zajedno sa velikim LED video zidom, daće tom umetničkom delu zaokruženog šoua za 21. vek.

Na bini širokoj 18 metara nastupiće desetine plesača, a priču o borbi dobra protiv zla pratiće i niz drugih scenskih i tehnoloških iznenadjenja koje do sada nije bilo moguće videti u Srbiji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: