Grupa The Soft Moon u klubu Drugstore

U četvrtak 7. oktobra u beogradskom klubu Drusgstore, nastupiće američki bend The Soft Moon.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.10.2015.

20:33

Default images

THE SOFT MOON (Captured Tracks / USA)

The Soft Moon je darkwave/post-punk/krautrock/EBM bend iz Oklanda. Mastermajnd benda je Luis Vaskez koji je 2009. godine The Soft Moon započeo kao solo projekat. Sa svoja tri studijska albuma, jednim EP-jem i nekoliko singlova, muzika The Soft Moon pomera svu vodu u vama i talasa vaša creva pravo u ruke vaših neprijatelja.

“Deeper”, poslednji studijski album Luis Vasquez snimio je uz pomoć italijanskog producenta Mauricija Bađa u Veneciji. The Soft Moon nastup uživo čine Luis Vaskez, Luđi Pinecola kao basista i Mateo Valičeli kao bubnjar.

Phase Fatale (Jealous God / Berlin)

Phase Fatale je producent iz Njujorka sa sedištem u Berlinu. Poput muzike pisane za Treći svetski rat, Phase Fatale briše granicu između muzike i buke i daje novi pogled na tehno. Hayden Payne, čovek koji stoji iza Phase Fatale, nastupao je sa imenima poput Clock DVA i Cold Cave širom sveta. Debi EP "Skyscraper" izdao je za italijansku etiketu Avant! Records. Drugi EP "Grain" izdao je za aufnahme + wiedergabe ove godine.

PODRŠKA:

HETEM (Grinch / Belgrade)

HETEM je producent iz Beograda čiji ste nastup uživo više puta imali prilike da gledate u klanici zvanoj Drug§tore i drugim relevantnim mestima i dešavanjima u gradu i šire. HETEM je indastrijal tehno sa integritetom branjen gitarom.

KARTE

Pretprodaja - Bivši bar (Kosovska 32) 799 rsd

Regularna cena - 999 rsd

Koncert se održava 7. oktobra u 21h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: