U petak i subotu FreeDomArt Fest u Pančevu

U petak i subotu u Pančevu će se održati muzički festival FreeDomArt Fest.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 27.08.2015.

17:24

Default images
Eva Braun / Foto: Ana V. Daniloviæ

FreeDom Art Festival imaće dve bine, jednu u letnjoj bašti Doma omladine Pančevo (Glavna bina) a druga u dvorani Apolo.

Na Glavnoj bini sviraće bendovi Hogy, Ničim izazvan, Stereo banana i Zoster.

Hogy je berlinski street bend koji svoju inspiraciju pronalazi u putovanjima i upoznavanju sa ljudima i kulturama širom sveta.

Ničim izazvan, sastav koji mnogi opisuju kao jedno od najvećih osveženja domaće scene u poslednjih nekoliko godina, Stereo banana – za koje kažu da su kosmička energija koja menja tvoju svest iz fundamenta i Zoster – grupa čiji su rege zvuci šalju poruke mira, tolerancije, afirmacije, ljubavi i edukacije.
Nièim izazvan / Foto: Filip Andrejeviæ
U subotu, 29. avgusta, takođe u 21 čas će nastupiti Bas i Stega, Bili Andole, Eva Braun, Trese, Lupa, Udara I još jednom Telekollegen & Dung.

Bas i stega je dobro poznati pančevački bend, Bili Andol indie sastav iz Sarajeva, Eva Braun bečejski rok sastav, dok će nam Trese.Lupa.Udara. predstaviti kultne hitove iz omnibusa „Kako je propao rokenrol”.

Obe večeri posle koncerata, od 1 sat iza ponoći, selimo se u dvoranu Apolo gde ćemo slušati odličnu berlinsku elektronsku muziku uz di-džejeve iz grupe Telekollegen. Oni su grupa mladih nemačkih di-džejeva koju čine Daniel Archut, John Tale, Nikklaas, Sascha Aviar i Toni Haupt. Uz njih, takođe i u petak i u subotu, nastupiće berlinski duo – Ben Beats FX i Spange Keys, iz sastava Dung.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: