NIS: Konkurs za džez muzičare na Nišvil festivalu

U okviru podrške Nišvil džez festivalu, NIS organizuje muzički konkurs pod nazivom „Daj glas za Nišvil“.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 31.07.2015.

13:10

Default images
Foto: www.nis.eu/nisvil-2015

Kompanija je raspisala konkurs za neafirmisane i talentovane džez pevače svih uzrasta, koji će trajati do 3. avgusta 2015. godine.

Svi zainteresovani više informacija mogu da pronađu na sajtu NIS-a http://www.nis.eu/nisvil-2015, a prijave mogu dostaviti najkasnije do 3. avgusta 2015. godine na adresu nisville@nis.eu.

Odluku o tome koja četiri kandidata će nastupiti na Youth Stage u okviru Nišvil džez festivala doneće stručni žiri u kojem se nalaze Nada Pavlović, džez pevačica i prošlogodišnja dobitnica nagrade festivala za životno delo; Snežana Spasić, etno džez pevačica; Oliver Katić, pevač, kompozitor i vokalni pedagog, kao i Ivan Blagojev, direktor Nišvil festivala.

Rezultati konkursa biće objavljeni u četvrtak, 6.avgusta 2015.godine, na sajtu www.nis.eu

Najbolja «četvorka», osim prilike da nastupi na najvećem džez festivalu u regionu, dobiće i po dve propusnice za kompletan program Nišvil festivala 2015, smeštaj tokom trajanja festivala, kao i mogućnost učešća u muzičkim radionicama zajedno sa renomiranim profesionalnim izvođačima iz sveta muzike.

Kompanija NIS već sedmu godinu zaredom podržava Nišvil muzički festival i na taj način, u skladu sa svojim sloganom «Budućnost na delu», nastoji da doprinese razvoju i promociji kulturnih vrednosti i afirmaciji talentovanih muzičara širom zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: