Prins uskoro izdaje još jedan album

Američki muzičar Prins završio je novi album koji će se uskoro naći u prodaji, najavile su članice njegovog benda "3rd Eye Girl".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.07.2015.

18:30

Default images

Foto: wiki/CC BY-SA 3.0 / karppinen

Reč je o 38. studijskom albumu poznate rok zvezde koji nosi naslov "The Hit & Run Album".

"Fenomenalan je. Na njemu su sve sami hitovi", izjavile su za BBC Dona Grentis, Ajda Nilsen i Hana Ford Velston čiji je suprug, Džosua Velton, zajedno sa Prinsom autor novog materijala.

Članice fank-rok stastava potvrdile su da je pesma "Hardrocklover", koju je Prins objavio onlajn 1. jula, prvi singl sa tog albuma.

One su navele da album sadrži puno eksperimentalne muzike, te da je posvećen "fanovima koji vole da čuju šta Prins ima da kaže, umesto da stalno traže da čuju Prinsov klasik 'Purple Rain'".

Album sadrži pesmu "1.000 Hugs and Kišes", koja je snimljena još u vreme albuma "Diamonds and Pearls", ali nikada nije objavljena, kao i novu verziju pesme "This Could Be Us" sa albuma "Art Official Age".

Ova najava dolazi kao iznenadjenje s obzirom da je Prins u septembru prošle godine već izdao dva albuma: "Art Official Age" i "Plectrumelectrum".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: